Cégünk az Ims Impex Spol Sro hulladékkezelési megoldásokat kínál partnerei számára. Az egyedi fejlesztésű optikai válogató az elektronika hulladékból származó pcb panelekre kifejlesztet optikai szortirozó és értékelő berendezés a hozzá tartozó szoftverel és telemetria eszközökkel.

 

Rövid leírása:      A készülék a vevő igénye szerint elemzi az érkező PCB paneleket. A rajtuk lévő felépítmények típusa szerint azokat osztályozza további feldolgozásra. A felismert chip-eket típus szerint külső perifériába menti, és ezen napi termelési adatokat,valamint egyéb vevői igény szerinti telemetrikus adatokat rögzíti külső felhő rendszerbe. Ezen adatok,megfelelő biztonságos kapcsolaton keresztül online lekérhető,illetve a készülék bizonyos paraméterei is megáltoztathatóak jogosultsági szint szerint. A készülék folyamatosan tanítható, esetleges termelési igény változása esetén.

A berendezés akár az elektronikai hulladék gyors és pontos osztályozását is lehetővé teszi ezzel egy magas és pontos minőségellenőrzési feladatok is ellát.

Az IMS MP PCP 20 egy 20L konténerbe tervezet válogató egység ami lehetővé teszi a teljes szigetüzemeltetést és mobilitást